Foto's per tak Foto's gesorteerd per tak | scoutsjaar.

Totaal: 29528 foto's

Jaarmarkt, 18 september 2010 32 foto's
Café de la danse (ouderactiviteit), 28 februari 2009 70 foto's
50 jaar scouts 43, 21 oktober 2006 129 foto's

Als je nog leuke foto's hebt om op de site te zetten van den 43ste,
kan je die mailen naar webmaster@scouts43.be,
ze zullen zo snel mogelijk online worden gezet.

Hoe bekijk je deze foto's???

• Bovenaan kan je kiezen of je de fotoreeksen wil sorteren per tak of per scoutsjaar
  • Links kies je de tak of het scoutsjaar waarvan je de fotoreeksen wil bekijken.
  • Vervolgens klik je op de fotoreeks die je wil bekijken.
  • Daarna kan je rechts op een foto klikken om die foto in het standaardformaat te bekijken.
  • Indien er meer dan 100 foto's in de fotoreeks zitten, kan je bovenaan rechts wisselen tussen de verschillende reeksen van 100 verkleinde foto's.
  • Als je hier op klikt ga je naar de vorige foto.
  • Als je hier op klikt ga je naar de volgende foto.
  • Als je een bepaald aantal seconden kiest bij de diashow, kan je de foto's automatisch bekijken, zonder te moeten klikken.
  • Bij elke foto kan je ook een reactie schrijven. Beledigingen worden niet getolereerd.
  • Als je op een foto in standaard formaat klikt, dan krijg je de foto in groot formaat te zien in een nieuw venster. Om dit venster te sluiten, klik je gewoon op de grote foto. (Momenteel is dit enkel beschikbaar voor een beperkt aantal fotoreeksen.)
  • Opmerking: Als je juist een fotosessie hebt gestart, moet je even wachten totdat de verkleinde foto's zijn geladen.

VEEL KIJKPLEZIER