Info Hoe inschrijven bij den 43ste

Om in te schrijven bij den 43ste moet je starten in het eerste leerjaar in het schooljaar 2011-2012.

Broers en zussen van leden kunnen reeds vooraf inschrijven (Meer info). Zij staan bovenaan de lijst om kapoen te worden.

Nieuwe leden (niet broers of zussen) sturen best ook al een mailtje naar groepsleiding@scouts43.be met volgende gegevens:

• Naam en voornaam
  • Adres
  • Telefoonnummer/GSM-nummer
  • e-mailadres
  • Geboortedatum
Nieuwe leden die een mail sturen, staan ook op een lijst. We hebben een ledenstop bij 40 leden.

Nieuwe leden mogen 3 keer proberen, daarna schrijven ze in door 30 euro per lid te betalen op het rekeningnummer: 320-0208699-25. Vermeld naam en tak van het lid.
Per gezin kan u ook de stafkaart in de bus krijgen door een keer per jaar een bedrag van 12,50 te storten op hetzelfde rekeningnummer. Dit doet u samen met het inschrijvingsgeld.

Leden die reeds aangesloten waren in 2010-2011 kunnen inschrijven door 30 euro per lid te storten op het rekeningnummer: 320-0208699-25. Vermeld naam en tak van het lid.

Adreswijzigingen (ook e-mail!) worden ook best doorgegeven aan het begin van het scoutsjaar. De meeste communicatie gebeurt via mail!

BELANGRIJK: individuele steekkaart!
Sinds dit jaar is het vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen verplicht dat er door de ouders/voogd voor elk lid jaarlijks een individuele steekkaart wordt ingevuld.

Groeten,
De groepsleiding