De Stafkaart van februari online
Hier is de Stafkaart van februari. In deze koude maand zullen wij u verwarmen met onze lekker warme activiteiten. Veel leesplezier!
Lees De Stafkaart van februari
Geschreven op 30-01-2007 | Reageer!

De Stafkaart van januari staat online
Vanaf deze allerlaatste dag van 2006 kan je De Stafkaart van de eerste maand van het nieuwe jaar ook online lezen. Ofwel kort, De stafkaart van januari 2007 staat online.
Als je dit nog de 31ste leest: ga eens goed uit de bol vanavond!
Als je dit later leest: Gelukkig Nieuwjaar! Een spetterend 2007!
Lees De Stafkaart van januari
Geschreven op 31-12-2006 | Reageer!

Foto's van het kerstfeestje van de wolven
Gisteren vierden de welpen, wolven en givers een gezellig en sfeervol kerstfeestje met hun tak. De kapoenen en de jogi's vieren kerstmis op 27 december.
Enkel foto's van het wolvenkerstfeestje hebben de weg naar de website gevonden. Het kerstpak danste rond en bepaalde hoe de wolven kerstmis vierden.
Zalig Kerstfeest iedereen!
Geschreven op 24-12-2006 | Reageer!

Foto's giverweekend
Jawel, ook de givers zijn in november op weekend geweest. Blijkbaar gingen deze piraten met de trein. Wat voor piratenstreken ze allemaal uithaalden kan je vragen aan de givers, of ... de foto's even bekijken.
Geschreven op 10-12-2006 | Reageer!

Foto's kapoenen- en welpenweekend
Vorig weekend trokken de kapoenen en welpen naar Essen. Zij kwamen daar terecht in de wereld van Koning Leeuw en Slim Konijn. Kortom zij kwamen terecht in de sprookjeswereld.
Geschreven op 03-12-2006 | Reageer!

De Stafkaart van december online
Sinterklaas is bijna in het land, buiten is het bar koud en pikkedonker... Hoog tijd dus om jullie De Stafkaart van december voor te stellen.
(Nog even voor de slimmeriken: uit welk maandprogramma is bovenstaande tekst gehaald??? Rarara.)
Lees De Stafkaart van december
Geschreven op 01-12-2006 | Reageer!

Foto's wolvenweekend
Slechts enkele uren geleden kwamen de wolven terug uit Zoersel, waar hun Ken en Barbie weekend plaats had. Natuurlijk werd er een Miss Barbie en Mister Ken verkiezing gehouden. Alle Barbies en Kennen schitterden op de plakken.
Geschreven op 19-11-2006 | Reageer!

Foto's jogiweekend
Op 27 oktober vertrokken de jogi's op weekend. Al waren ze maar met 7, ze beleefden toch dolle pret.
Geschreven op 15-11-2006 | Reageer!

De Stafkaart van november is online
Hier is hij, galm, groepsblad, of nee, tegenwoordig heet ons boekje De Stafkaart. Ons boekje voor leden, ouders en symphatisanten bestaat al sinds 1965. Maar als die historie u niet interesseert, dan is er nog altijd de laatste nieuwe Stafkaart online te bekijken.
Bekijk De Stafkaart van november
Geschreven op 28-10-2006 | Reageer!

Foto's 50 jaar scouts 43
50 jaar geleden in 1956 werd onze scouts gesticht. Dit kon niet ongemerkt voorbij gaan. Zo was het afgelopen zaterdag groot feest. Oud-scouts van alle leeftijden zakten af naar ons lokaal, om er met een pint in de hand, foto's te bekijken, dia's te aanschouwen en films te zien van de voorbije 50 jaar. Weerzien van oude scoutsvrienden, stoere scoutsverhalen vertellen, het hoorde er allemaal bij. Bedankt allemaal om langs te komen en te zorgen voor de gezellige avond.
Schrijf gerust wat commentaar bij de foto's.
Geschreven op 23-10-2006 | Reageer!