Foto's kookvergadering wolven
Zaterdag zorgden de wolven zelf voor het eten. Na heel wat werk: o.a. groentjes snijden, pompoenen uithollen, vlees bakken, soep koken en de tafels dekken, konden de wolven genieten van hun heerlijk zelfgemaakt 3-gangen menu. Namelijk: verse pompoensoep, een stevige pita en als dessert nog lekkere pudding. Nadien, moest spijtig genoeg ook de afwas worden gedaan.
Bekijk enkele foto's.
Geschreven op 23-10-2006 | Reageer!

Fort Fiesta op ATV
Jawel, de mannen van ATV waren ook aanwezig op onze Fort Fiesta. Vandaag zond ATV tijdens hun jongerenprogramma EXIT een videoverslag uit van Fort Fiesta. Vandaag op tv, en vandaag al op deze site te bekijken.
Bekijk het videoverslag
Geschreven op 11-10-2006 | 1 reactie

Fort Fiesta 4 is gedaan!
Vrijdagavond barstte den hangar in Mortsel uit zijn voegen. Veel volk en goeie muziek zorgde voor een geslaagde Fort Fiesta.
Hierbij danken wij iedereen die deze Fort Fiesta heeft mogelijk gemaakt.
Bekijk de party pics.
Geschreven op 08-10-2006 | Reageer!

Foto's overgangsweekend
Afgelopen weekend startte het nieuwe scoutsjaar. Naar jaarlijkse traditie werd het startschot gegeven op het overgangsweekend. Maar het was een speciale editie, het was meteen ook de start van 50 jaar 43 en 100 jaar scouting. Een eerste reeks foto's zijn al te bekijken.
Geschreven op 15-09-2006 | Reageer!

Foto's afscheidsvergadering welpen
Er zijn niet zo veel foto's van de welpen van op kamp. Om dat te kort weg te werken, zijn er wel foto's van de allerlaatste vergadering met de welpen op 3 september.
Geschreven op 15-09-2006 | 1 reactie

Nieuwe foto's van het groepskamp
Jaja, er zijn nog meer foto's te bekijken van het groepskamp te Tielen. Deze keer zijn het foto's van de jogi's en van de wolven.
Geschreven op 15-09-2006 | Reageer!

Stafkaart september online
De eerste Stafkaart van het nieuwe scoutsjaar staat online. Daarnaast zijn de activiteiten-pagina's en de info-pagina's geupdated. Verder kan je meer lezen over het nieuwe jaarthema: One World, One Promise.
Bekijk De Stafkaart van september
Geschreven op 04-09-2006 | Reageer!

Nieuwe foto's jinkamp 2005
Ondertussen al meer dan een jaar geleden, gingen de jins naar SloveniŽ. Eindelijk hebben de nog 400 ontbrekende foto's de weg gevonden naar de website.
Geschreven op 03-09-2006 | Reageer!

Weer nieuwe foto's van het groepskamp
Het houdt niet op, vandaag zijn er weer een heleboel nieuwe foto's van het groepskamp te bekijken. Het zijn vooral foto's van de givers en wolven, maar ook een beetje van de jogi's.
Geschreven op 02-09-2006 | 1 reactie

Nog meer foto's van het groepskamp
Vandaag zijn is er nog een deel foto's toegevoegd aan de groepskamp reeks. De nieuwe foto's zijn bijna allemaal van de givers.
Geschreven op 19-08-2006 | 8 reacties