Meer foto's van het groepskamp
Nieuwe foto's van het groepskamp zijn vanaf vandaag online te bekijken. Er zijn nu al heel wat foto's, maar er zullen er nog bij komen.
Veel kijkplezier.
Geschreven op 09-08-2006 | Reageer!

Foto's groepskamp
De eerste reeks foto's vanuit Tielen zijn vanaf nu te bekijken. De foto's zijn een mengelmoes van alle takken, maar toch vooral van de kapoenen en de givers.
Je wil nog meer foto's zien, geen probleem, honderden foto's volgen nog.
Geschreven op 06-08-2006 | 1 reactie

De Majo-wereld is gedaan!
De vikings, Egyptenaren, ridders, Robinsons, Russen en ook de Highlander zijn nu teruggetrokken naar huis. Hiermee is het groepskamp definitief afgelopen. Het bos, de vijver en het strand liggen er nu verlaten bij en ook de hitte is niet meer van de partij. Maar om dit kamp nooit meer te vergeten, zullen er binnenkort massa's foto's te bezichtingen zijn van alle volkeren die leefden in de Majo-wereld.
Geschreven op 01-08-06 | 2 reacties

Foto's Barbecue
Afgelopen zaterdag kon je op het Van Arteveldeplein genieten van een heerlijke barbecue. Een zalige zomerzon, lekkere sangria, frisse groentjes, gezellige sfeer en natuurlijk de heerlijke geur van gebraden vlees waren de ingrediŽnten van dit jaarlijkse festijn.
Geschreven op 08-07-2006 | Reageer!

Foto's groepspel
Afgelopen zondag speelden alle takken samen het onderwaterspel. Vissers, mosselen, haaien en nog andere zeedieren deden ook mee. Sommige leden ontdekten de echte waterwereld, gelukkig voor hun was de zon ook van de partij.
Geschreven op 17-06-2006 | Reageer!

Foto's van de jins op de dag van het park
Zondag scheen eindelijk de zon, na een week van regen. Juist gepast, want het was de dag van het park. Wie waren er ook? De jins. Zij zorgden ervoor dat de bezoekers geen honger moesten lijden. Zij serveerden namelijk heerlijke pannenkoeken en sappige watermeloenen, om zo nog een centje bij te verdienen voor hun kamp.
Geschreven op 29-05-2006 | Reageer!

Scouts & Gidsen Vlaanderen
Oud-Heverlee. De verbondsraad boog zich vanmiddag over de naam van onze scoutsbeweging. Daar werd beslist dat de naam VVKSM (Vlaams Verbond van Katholieke Scouts en Meisjesgidsen) verandert in Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Geschreven op 13-05-2006 | 1 reactie

Foto's van de fotovergadering van de kapoenen
Afgelopen zondag stonden de kapoenen in de kijker. Zo werd een fotoshoot gedaan van de kapoenen als bosjesmensen. Ook de speeltuin moest eraan geloven. Daar toonden ze hoe je niet op een speeltuin moet spelen en hoe je er wel moet op spelen. Verder zijn nog heel wat toffe foto's getrokken. Natuurlijk zijn er foto's van deze vergadering.
Geschreven op 10-05-2006 | Reageer!

De Stafkaart mei-juni online
Hier is hij dan, de laatste Stafkaart van het jaar, die van mei en juni. Voor de volgende Stafkaart is het wachten tot september. Maar wanneer er geen Stafkaart verschijnt, gaan we wel op kamp!
Bekijk De Stafkaart van mei-juni
Geschreven op 05-05-2006 | Reageer!

Foto's trekweekend givers
De givers hebben hun weg terug gevonden in de Ardennen en daarom hebben de foto's ook hun weg gevonden naar de website.
Bij deze is de kaap van 10000 foto's overschreden. Jawel, op deze site staan vanaf vandaag meer dan 10000 foto's!
Geschreven op 30-04-2006 | Reageer!