Nog meer foto's van het groepsweekend
Er zijn nog meer foto's gesignaleerd van ons groepsweekend te Zoersel. Als je de foto's aan het bekijken bent, kan je bovenaan rechts de nummertjes gebruiken. Zo kan je snel naar de nieuwe foto's.
Geschreven op 22-04-2006 | Reageer!

Sponsering gezocht voor Fort FiŽsta
Na het gigantische succes met 3000 feestvierders vorig jaar op Fort FiŽsta III, zijn we super gemotiveerd en starten we nu met de voorbereiding van onze 4de editie.
Hiervoor zoeken we bedrijven, ondernemingen, banken, verzekeringen,... die van Fort FiŽsta IV een nog grootser evenement willen maken!
Geschreven op 20-04-2006 | Reageer!

Foto's jinkamp 2005
De foto's hebben wat op zich laten wachten, ondertussen zijn deze ex-jins al ervaren leiding. Maar hier zijn ze, de foto's van hun kamp naar SloveniŽ.
Geschreven op 16-04-2006 | Reageer!

Foto's vetzakkenvergadering wolven
Afgelopen zondag droegen de wolven het volgende motto hoog in het vaandel: 'Oe vettiger oe prettiger'. Verf, eieren en bloem waren enkele ingrediŽnten van deze vergadering. Op de groepsraad erna werden ook wat foto's getrokken.
Foto's wolven, foto's groepsraad
Geschreven op 10-04-2006 | Reageer!

De Stafkaart van april online
Vanaf vandaag kan je online lezen, wat alle takken in april gaan doen.
Bekijk De Stafkaart van april
Geschreven op 08-04-2006 | Reageer!

Foto's groepsweekend
Hier zijn ze al, de eerst foto's van ons kermisweekend. De regen heeft ons er niet van weerhouden om er een gezellige boel van te maken. Samen dansen, springen, eten, slapen, ja, dat hebben we allemaal gedaan.
Geschreven op 02-04-2006 | Reageer!

Foto's cantincup
Op 25 maart beleefde de Mortselse leiding een heus voetbalavontuur. Op het veld van de 60ste speelden alle leiding van ons district namelijk een voor de beker.
Geschreven op 26-03-2006 | Reageer!

Foto's van de guinness book of record vergadering
In oktober probeerden de givers de zotste records te verbreken, om zo in het guinness book te verschijnen. Zo probeerde ze de hoogste toren van tandenstokers op een flesje te bouwen, om ter meeste rietjes in ťťn mond te krijgen.
Geschreven op 12-03-2006 | Reageer!

Stockverkoop Scoutsshop
Alle woensdagnamiddagen (van 13u tot 17u) en zaterdagen (van 10u tot 12u en van 12u30 tot 17u) tot en met woensdag 29 maart kan je in het magazijn van de Scoutsshop (vroegere winkel, Lange Kievitstraat 74, 2018 Antwerpen ) terecht voor een grootse stockverkoop!
muskietennetten (25%) en fietswimpels (30%), maar ook slaapzakken (tot 50%), rugzakken (tot 60%) en uniformstukken (50%): een hele reeks artikels wordt aangeboden met een fikse korting.
Op is op, dus zorg dat je er snel genoeg bij bent!
Geschreven op 10-03-2006 | Reageer!

De Stafkaart maart online
Het gaat een vaart, het is weer maart... de kou maakt stilaan plaats voor stortbuien, en moonboots worden geruild voor regenlaarzen. Ach, niets van de natuur deert een echte scouts, dus zet op die regenkappen om mee door maart te stappen!
Lees De Stafkaart
Geschreven op 01-03-2006 | Reageer!