Nog foto's van het nieuwjaarsfestijn van de leiding
Het jaar is ondertussen al bijna 2 maanden bezig, eindelijk zien de ondergedoken foto's van nieuwjaar het daglicht.
Geschreven op 26-02-2006 | Reageer!

Foto's van het 2de wolvenweekend
Afgelopen weekend trokken de wolven er nog een keer op uit. Ze beleefden weer spetterende avonturen. Veel plezier met de foto's.
Geschreven op 15-02-2006 | Reageer!

De Stafkaart van februari online
De Stafkaart bestaat deze maand 10 jaar, vroeger enkel op papier, maar nu ook op het internet.
Bekijk De Stafkaart
Geschreven op 05-02-2006 | Reageer!

Niet naar de tweede ronde als tofste website
Bedankt iedereen voor te stemmen op onze scoutswebsite als de tofste site. Hierbij mogen we die van de 60ste niet vergeten, want zij hebben ons stemmenaantal toch een heel stuk heeft doen stijgen. Toch heeft het niet mogen zijn, we gaan niet door naar de tweede ronde. We zijn niet bij de eerste 10 en ook niet bij de gelukkigen door de trekking. Spijtig, maar niet getreurt, we hebben misschien niet de tofste website, maar we zijn wel de tofste scouts!!!
Bekijk de rangschikking op jeugdwerknet
Geschreven op 27-01-2006 | 1 reactie

Foto's foute fuif
Op vrijdag 23 december kon je in het lokaal genieten van een echte foute fuif. Iedereen in een foute outfit, foute muziek. Het leven moet niet altijd strak gespannen staan, maar de kleren misschien wel ...
Geschreven op 22-01-2006 | Reageer!

Foto's groepsspel
Op de zonnige zondag van 15 januari streden de verschillende groepen om de mooiste snoepveterkoning.
Geschreven op 20-01-2006 | Reageer!

Stem zo verder!!!
Bedankt iedereen die reeds gestemd heeft op de site van den43ste als tofste website. Ik wil hierbij nog meer mensen aanmoedigen om te stemmen. Je kan elke dag opnieuw stemmen met eenzelfde e-mailadres. Dus als je deze website de tofste vind, stem dan elke dag met al je e-mailadressen, simpelweg door hieronder te klikken.
Geschreven op 11-01-2006 | 1 reactie

De Stafkaart van januari online
Het werd tijd, maar vanaf vandaag is De Stafkaart van de eerte maand van het nieuwe jaar ook online te bekijken.
Lees De Stafkaart van januari 2006
Geschreven op 07-01-2006 | Reageer!

Foto's van de zingende kapoenenkoningen
6 januari is het inderdaad driekoningen. De kapoenen trokken dan ook door de straten van Mortsel als echte koningen. De mensen die dan hun deur open deden, konden genieten van mooi gezang en gedans.
Geschreven op 07-01-2006 | Reageer!

Foto's van het nieuwjaarsfeestje van de leiding
Gelukkig Nieuwjaar !!!!!
een voorspoedig 2006 !!!!!
Geschreven op 02-01-2006 | 1 reactie