Foto's districtsspel
In het weekend van 18 tot 20 maart was het tijd voor het jaarlijkse districtsspel. Het spel waar alle scoutskes van de 5 scoutsen in Mortsel verbroederen.
Op vrijdag 18 maart speelden alle givers en jins van Mortsel een gigiantisch spel.
Op zondag 20 maart was het dan de beurt aan de kapoenen, welpen, wolven en jogi's. Eerst verzamelde iedereen aan de ingang van het Fort in de Fortstraat. Nadien ging elke tak zijn eigen weg, om per tak met heel veel scoutskes een supertof spel te spelen.
Bekijk de foto's van het districtspel op zondag
Geschreven op 26-03-2011 | Reageer!

De Stafkaart van maart
De Stafkaart van maart heeft wat vertraging opgelopen bij het online zetten. Maar uiteindelijk staat ze online.
Sorry, aan diegene die onze scoutslectuur hier op de website raadplegen en geen up to date versie konden vinden.

Groetjes webmaster Stijn

Lees De Stafkaart van maart
Geschreven op 16-03-2011 | Reageer!

De stafkaart van februari
Lieve scoutsers,

De examens zijn voor de leiding voorbij en we vliegen er weer in met veel enthousiasme.

We gaan ook verder met ons nieuw lokaal. We gaan stilaan de laatste klusjes doen en we hopen dat het binnenschrijnwerk een van de komende maanden gebeurt.
We zijn ook van plan de komende tijd het materiaalkot in te richten en de garages aan de ramp definitief vaarwel te zeggen.
Begin maart gaat het bommakot tegen de vlakte en wordt het terrein achter ons nieuw lokaal heraangelegd.

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor de kaas en wijnavond op 19 februari.

Lees De Stafkaart van februari
Geschreven op 5-02-2011 | Reageer!

De stafkaart van januari 2011
Binnen enkele dagen, gaan we een nieuw jaar in, het jaar 2011, en daarom is het tijd voor de stafkaart van januari.

We wensen iedereen een vurig jaar met geweldige scouts-avonturen.
Vrolijk kerstfeest
en Prettige feesten

Lees De Stafkaart van januari
Geschreven op 26-12-2010 | Reageer!

De stafkaart van december

Dag allemaal,
Er zijn reeds bergen verzet in de eerste drie maand van dit scoutsjaar.

Meten, aftekenen, vastzetten... De elektriciteit is gezet.
Achtereenvolgens zijn ook de loodgieterij, de vernislaag en de verwarming klaar geraakt.
Alle takken zijn op weekend geweest, op de kapoenen na.
Nu is het kouder, kleed je kinderen warm aan!
De zondagse scoutsdag kan deze maand wel eens wijzigen naar een andere dag.

Duimen doen we voor onze jogi´s, givers en jins met examens, veel succes!
Eerbetoon aan de ouders die mee bouwden en in het bijzonder: Bob, David, Peter, Bart en het hele bouwteam (Job, Bram, Daan, Steven en Stijn).
Chocolade van de Sint daar hopen we op.
En ook op veel cadeautjes met Kerstmis.
Maakte u het uniform al in orde?
Betaalde u het lidgeld al?
Eigenlijk zijn dit best wel goede voornemens voor 2011!

Reuzeknuffels en prettige feestdagen gewenst van de groepsleiding en de hele leidingsploeg.

Lees De Stafkaart van december

Geschreven op 05-12-2010 | Reageer!

Jogiweekend
Foto's van het jogiweekend in november staan online.
Geschreven op 3-12-2010 | Reageer!

Nieuwe foto's van het kapoenen- en welpenkamp
Een nieuwe reeks foto's van het kapoenen-en welpenkamp in Kalmthout zijn eindelijk online geraakt. Op de digitale snelweg hebben ze in de file gestaan. De nieuwe reeks foto's beginnen vanaf pagina 9.
Geschreven op 11-11-2010 | Reageer!

Foto's wolvenkamp
De wolven van vorig jaar zullen het zeker nog niet vergeten zijn. Maar ondertussen is hun kamp al 3 maanden en half geleden. De foto's hebben eindelijk hun weg naar deze website gevonden. Denk terug aan al die goede kampherinneringen...
Geschreven op 11-11-2010 | Reageer!

De Stafkaart van november
Een welgemeende goed middag/morgend/avond/nacht

Vorige maad hebben we reeds heel wat bergen verzet, de laatste inschrijvingen zijn in orde gebracht en we zijn begonnen aan de inrichting van ons nieuw materiaalkot. De ramen zijn vernist en aan de elektriciteit worden de laatste loodjes gelegd. Om dit alles even achter ons te laten zijn we met de leiding ook gaan mountainboarden in de schorre. Bijna alle leiding heeft hier zijn grenzen verlegd en zichzelf vol met positieve energie en creativiteit gestoken om de takactiviteien van het komende jaar gevarieerd en plezant te maken.

Deze maand staat er een leidingsweekend, een ouderbrunch, een jogiweekend en een Soepslag van de jins op onze planning. Noteer dus alvast deze data in je agenda.

Tot zondag,
De groepsleiding

Lees De Stafkaart van november
Geschreven op 01-11-2010 | Reageer!

Dag van de jeugdbeweging
Geschreven op 01-10-2010 | Reageer!