Foto's wolvenkerstfeestje
Woensdag 28 december vierden de wolven feest. De wolven gaven het beste van hunzelf op megahits. Naast hun dansprestaties, hebben de wolven ook pakjes door de lucht laten vliegen, lekker gesnoept, gelachen en ... nog veel meer.
Geschreven op 29-12-2005 | Reageer!

Foto's kapoenenkerstfeestje
Tijdens deze koude winterdagen, vieren ook de kapoenen kerstmis. Spelletjes spelen, bingo spelen, pakjes openmaken van een andere kapoen, lachen en veel plezier, dit waren allemaal ingrediŽnten van het kapoenenkerstfeestje.
Geschreven op 29-12-2005 | Reageer!

www.scouts43.be
Vanaf heden is deze website, nog gemakkelijker te bereiken. Dit namelijk via www.scouts43.be. Hier heb je geen last van reclame, zoals bij scouts43.tk.
Geschreven op 16-12-2005 | Reageer!

Nog foto's van het kapoenen- en welpenweekend
Het houd maar niet op, er zijn nog enkele nieuwe foto's van weekend van de 2 jongste takken te Zutendaal.
De nieuwe foto's worden achteraan bijgevoegd. Om er snel naartoe te gaan, druk je bovenaan rechts op 3 en dan kan je door de verkleinde foto's scrollen en kiezen welke nieuwe foto's je groter wil zien.
Geschreven op 04-12-2005 | Reageer!

De Stafkaart van december online
Amaai dat gaat snel vooruit, we zitten al in de laatste maand van 2005. Bij deze Sint-Kerst-Nieuwjaar-maand hoort natuurlijk ook een Stafkaart. Sinds vandaag staat die dus online.
Bekijk De Stafkaart online van december
Geschreven op 03-12-2005 | Reageer!

Foto's van het giverweekend
Van 11 tot 13 november vertoefden de givers aan de kust, meerbepaald in Oostende. Niets is hen te veel, niets is hen te zwaar, zelfs het ijskoude zeewater kunnen de givers aan.
Geschreven op 28-11-2005 | Reageer!

Foto's van het oudleidingsweekend
Op 18 november trok de oud-leiding of anders gezegd de vvv naar Turnhout . Daar waanden ze zich in de typetjes van FC de Kampioenen.
Geschreven op 28-11-2005 | 1 reactie

Nog meer foto's van het kapoenen- en welpenweekend
Door hieronder op de link te klikken kan je nog meer foto's van het kapoenen- en welpenweekend bekijken. De foto's zijn hoofdzakelijk van de kapoenen.
Geschreven op 19-11-2005 | Reageer!

Foto's wolvenweekend
Op 28, 29 en 30 oktober gingen de wolven op weekend. Natuurlijk zijn er van dit megaweekend foto's, maar voor uitleg bij de foto's moet je bij ... ja je raad het al, je moet bij de wolven zijn.
Geschreven op 18-11-2005 | Reageer!

Foto's kapoenen- en welpenweekend
Een paar uur geleden zaten de kapoenen en welpen nog in Zutendaal. En jawel, de eerste reeks foto's van weekend staan nu al op de site.
Geschreven op 06-11-2005 | Reageer!