De Stafkaart november online
Het einde van oktober is nabij en hierbij vallen de nieuwe november-stafkaarten in de bussen. De postbode is de online postbus niet vergeten.
Lees De-Online-Stafkaart van november.
Geschreven op 27-10-2005 | Reageer!

Fort FiŽsta op ATV
Op woensdag 12 oktober op ATV, kon je de sfeer van Fort FiŽsta 3 opsnuiven. Namelijk tijdens het jongerenprogramma exit. Het filmpje is nu ook op onze site te bekijken.
Bekijk het filmpje
Geschreven op 13-10-2005 | Reageer!

Nieuwe foto's van het kapoenen-en welpenkamp
Jawel, er zijn nu nog meer foto's van het kapoenen-en welpenkamp te bekijken.
Rechtsboven kan je tussen de verschillende verkleinde foto's browsen.
Geschreven op 13-10-2005 | Reageer!

Geslaagde Fort FiŽsta
Na weken hard zwoegen, was het eindelijk zo ver, de 3de Fort FiŽsta kwam tot stand. In het fort van Mortsel verzamelden een hele hoop jongeren voor een geslaagd feestje.
Wij danken onze sponsers, oud-leiding en feestvierders.
Als je op het logo klik kan je de Fort FiŽsta-site bezoeken en de partypics bekijken.
Geschreven op 08-10-2005 | 1 reactie

Aanpassing grote fotoreeksen
Vanaf nu zul je bij de fotoreeksen van meer dan 100 foto's rechtsboven nummertjes zien, namelijk <<< 1 2 >>>. Hiermee kun je navigeren tussen verschillende lijsten met kleine foto's van eenzelfde fotoreeks.
Dit omdat je browser dan maar maximum 100 fotootjes in 1 keer moet laden.
Binnenkort zullen fotoreeksen niet meer worden opgesplits in meerdere delen, maar je kan dan rechtsboven navigeren.
Als je vragen hebt, dan kan je hieronder reageren.
Geschreven op 02-10-2005 | Reageer!

Foto's van het welpenvoetbaltoernooi
Op zondag 8 mei 2005 trokken de welpen naar Vremde. Daar deden zij mee aan een voetbaltoernooi tussen welpen van verschillende scoutsgroepen. Wie won er? Vraag dat maar aan de welpen van vorig jaar.
Geschreven op 01-10-2005 | Reageer!

De Stafkaart oktober online
De nieuwe maand is begonnen, dus ook tijd voor een nieuwe Stafkaart. Hier is dan ook De Stafkaart van oktober:
Bekijk De Stafkaart online.
Geschreven op 01-10-2005 | Reageer!

Foto's van het overgangsweekend
Op 10 en 11 september verbleef heel de groep op het Van Arteveldeplein. Overgangsparcour, nieuw jaarlied, nieuwe leiding, nieuwe tak, slapen in tenten, mega groepsspel, gezellig zitten rond het kampvuur, maar ook veel regen kwamen aan bod op dit overgangsweekend.
Geschreven op 29-09-2005 | Reageer!

Nog foto's van het kapoenen en welpenkamp
Ziezo, hier zijn nog een reeks foto's vanuit Sint-Amandsberg, met vooral welpenfoto's. Verkleden in Kulderzipke, slapen in het bos, zitten rond het kampvuur, dit en nog veel meer kan je zien op de foto's.
Veel kijkplezier
Geschreven op 29-09-2005 | Reageer!

Foto's van het jogi- en giverkamp
Er waren al foto's van het afgelopen giverkamp, maar nu kan je ook nog 2 reeksen foto's bekijken met een mengeling van jogi en giver foto's. Zij gingen van 17 tot 31 juli naar Haudemont in de Ardennen.
Bekijk deel 1, Bekijk deel 2
Geschreven op 13-09-2005 | Reageer!