Foto's van het wolvenkamp deze zomer
Er zijn foto's gevonden van het afgelopen wolvenkamp. Als je een beeld wil krijgen van wat de wolven allemaal uitgespookt hebben, klik dan op onderstaande link.
Geschreven op 13-09-2005 | Reageer!

Foto's kapoenen- en welpenkamp
De eerste reeks foto's van het kapoenen- en welpenkamp in Sint-Amandsberg zijn gesignaleerd. De kapoenen leefden als Arabieren en bij de welpen kwam Kulderzipke langs.
Geschreven op 13-09-2005 | Reageer!

Foto's van het laatste giverkamp
De eerste foto's van de kampen zijn er, het zijn er van de givers. Ga zeker eens een kijkje nemen en vergeet niet dat je bij elke foto een reactie kan plaatsen.
Geschreven op 03-09-2005 | Reageer!

Welkom op de nieuwe scoutssite
Bij een nieuw scoutsjaar hoort ook een nieuwe scoutssite. Zowel inhoudelijk als qua layout is er heel wat veranderd. Neem gerust te tijd om eens rond te neuzen op deze site. Gedurende de maand september zullen er nog heel wat aanpassingen gebeuren. De interactiviteit is een stuk verbeterd, zo kan je bij elke foto een reactie geven. Je kan ook hieronder je commentaar kwijt i.v.m. de nieuwsberichten. Test het eens uit.
Geschreven op 31-08-2005 | 1 reactie

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |