De stafkaart februari online
Jawel hier is hij al, De Stafkaart van februari. Februari is de maand waarin soms 'geschrikkeld' wordt en die enkele dagen minder telt. De zon schijnt gemiddeld zo'n 73 uur en we kunnen rekenen op een zachte zuidwestenwind.
Lees De Stafkaart van februari
Geschreven op 20-01-2009 | Reageer!

Foto's winterspel kapoenen
Deze voormiddag lag er nog steeds heel wat sneeuw. Ideaal dus om het mutsen-handschoenen-sjaals-oorwarmers-skisokken-moonboots-...-spel te spelen. De kapoenen verzamelde zo veel mogelijk mutsen, handschoenen, sjaals,... om zich warm te houden en dat lukte aardig!
Maar welke ploeg had er de meeste aan?
Geschreven op 11-01-2009 | Reageer!

De Stafkaart januari 2009
2009 is net van start gegaan. Hopelijk wordt dit een jaar vol verrassingen en kleur. Dat al je wensen mogen uitkomen!
Ook in 2009 valt er weer veel te beleven bij de scouts. Wil je meer weten, lees dan elke maand De Stafkaart!
Lees De Stafkaart van januari
Geschreven op 3-01-2009 | Reageer!

Foto's kerstfeestje van de kapoenen
Gisteren vierden de kapoenen kerstmis in het lokaal. Wat hoort er zoal bij zo'n kerstfeestje: pakjes, een kerstboom, wat muziek en zotte kapoenen... logisch niet?!
Toch even van de gelegenheid gebruik maken om alle bezoekers, ja jij ook, een vrolijk kerstfeest te wensen.
Geschreven op 20-12-2008 | Reageer!

Foto's van de kapoenendromen
Afgelopen zondag gingen enkele kapoenendromen in vervulling. Zo hebben de kapoenen nu al even in het 2de middelbaar gezeten. Ze hebben met de auto gereden (of toch geduwd). Kapoenen dromen ook van snoep en zo hebben zij van een heerlijke snoeptaart gesmuld. De hoogvlieger van vandaag is dat de kapoenen echt hebben gevlogen. (Hoe dat kan??? Kijk op de foto's.)
Geschreven op 16-12-2008 | Reageer!

De Stafkaart van december
December is de maand van de winter. We nemen afscheid van de roodgroen gekleurde blaadjes van de bomen en verwelkomen de vriezeman uit het noorden.
Lees De Stafkaart van december
Geschreven op 30-11-2008 | Reageer!

Foto's kapoenenweekend
Afgelopen weekend zaten de coole en grave kapoenen in Aartselaar. Ze verdienden geld en kochten er grave spullen mee. Ze trokken coole kleren aan en maakten zich helemaal op en dan op de foto. 's Avonds genoten de kapoenen van een heuse playbackshow met dansen, vragen, opdrachten en veel fun. Zalig toch?!
Geschreven op 24-11-2008 | 1 reactie

Foto's wolvenweekend
Begin november trokken de wolven op weekend. Jawel en hier hebben we ook foto's van.
Geschreven op 24-11-2008 | Reageer!

Foto's jinweekend
Vorig weekend trokken de jins op weekend. Wat ze daar allemaal gedaan hebben met hun leiding Katrien, Toon en Dosse, kan je zien op de foto's.
Geschreven op 9-11-2008 | Reageer!

De Stafkaart van november
Welkom in de herfst!
Na een drukke maand oktober vol actie en uitdagingen, worden de ouders deze maand in de watten gelegd. Een geslaagde Fort Fiësta en tof leidingweekend motiveert de leiding om er verder voor te gaan. We nodigen alle ouders uit om op 30 november te brunchen op de scouts. Terwijl uw kind ravot in het bos en de leiding hen entertaint, krijgt u van ons heerlijke pistolekes en ruikt het lokaal gezellig naar koffie. Dit is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen.
Lees meer over november in de nieuwste Stafkaart!
Geschreven op 1-11-2008 | Reageer!