Info Reageer op dit nieuwsbericht
De Stafkaart van april
Liefste vriendjes en vriendinnetjes.

Er staat ons alweer een spetterende maand te wachten. Een maand vol met toffe activiteiten en NOG beter, er staat zelfs een groepsweekend gepland. We hopen dat jullie allemaal meekomen op dit weekend om er suuuuuuuuuuuuuuper toffe dagen van te maken.

Verder houd jullie ontzettend toffe leiding zich nog bezig met de afwerking en de inkleding van het nieuwe lokaal zodat we er zo snel mogelijk een openingsfeest tegenaan kunnen gooien en onze activiteiten bij slecht weer onder een droog en warm dak kunnen plaatsvinden.

Ook wordt onze tuin aangelegd. Dit zal samen met het grote grasplein aan de voorkant van ons lokaal voor veel speelruimte zorgen die we elke week opnieuw zullen kunnen gebruiken.
Info over de bouw kan je nog steeds terugvinden op lokaal.scouts43.be of je kan ook steeds even langs lopen en door de ramen gluren om de vorderingen te bewonderen.

Veel scoutsplezier.
De groepsleiding