Wolven Wolven, wie zijn ze, wat doen ze?

Springen, spelen, rennen, lachen, zingen,... ons lijstje van werkwoorden dat het best bij de wolventak past, zal nooit volledig zijn. Want een wolvenjaar omvat zoveel leuke en spannende activiteiten: weekends, kerstfeestjes, tentenkamp, 2 daagse,.. (misschien wel een spannend nachtspel?) Weer een bijna eindeloze lijst, Wolven houden van beweging en dat proberen we elke vergadering weer ten volle te benutten. En maar goed ook!

Hoogtepunt van elk wolvenjaar is natuurlijk het kamp: een 10-tal dagen in de mooie en bosrijke Limburgse omgeving. Ook dit kamp staat boordevol actie, avontuur, gezelligheid en een
REUZEGROOT KAMPVUUR!.

Onze eerstejaars leggen hun belofte af,een dag van technieken en bezinning (zoals bij de welpen). We vertrekken op 2 daagse, we maken een (natte) daguitstap, een bouwen een hudo, slapen in tenten...

Ja, op kamp samen met je troep een steentje bijdragen en genieten van de natuur, je vrienden en de HUDO. Waarna je je dag besluit met een half uurtje rond het kampvuur. Je leert je eigen troep op een unieke manier kennen. Na tien vermoeiende dagen zit je hier in de trein te peinzen wat het volgend jaar zal worden.

Je leest het: wolf zijn is supercoooooool!